Op vakantie in Friesland

Wanneer de valenties weer aanbreken hebben veel mensen de behoefte om er even tussenuit te gaan. Veel denken dan aan een lekker warm land een eindje hier vandaan, maar dat is helemaal niet nodig. Niet iedereen houdt ervan om zover van huis vandaan te zijn maar willen wel optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Zo kun je ook zeker leuk vakantie vieren in eigen land. Je hebt diverse leuke bestemmingen in Nederland waar jij het erg leuk kan hebben. Zo is het erg leuk om een weekje door te brengen in Friesland. In deze tekst lees je meer over de activiteiten in Friesland en wat het nou zo leuk maakt.

 

Varen in Friesland

Hoewel er ontzettend veel dingen te doen zijn in Friesland is de populairste activiteit wel het varen. Friesland is de favoriete provincie voor vele watersporters. Dit komt omdat de provincie Friesland voor 42% bestaat uit water. De provincie beschikt over supermooie wateren waardoor je er heerlijk kunt varen en optimaal kan genieten. Ook zijn er meerdere havens beschikbaar in Friesland waardoor je op verschillende plaatsen kan aanmeren. Dit is natuurlijk ideaal om zo een tour door heel Friesland te maken. Wanneer je zelf niet beschikt over een boot, kun je deze natuurlijk altijd huren en wanneer je het echt bevalt zelfs kopen. In Friesland zijn een aantal bedrijven gevestigd die onder andere boten en jachten aanbieden voor zowel verkoop als verhuur. Op Zijda.nl, kun je uitgebreide informatie vinden omtrent het huren of kopen van een boot. Ook kunnen zij jou zo goed mogelijk helpen bij jou wensen en kunnen ze je het beste advies meegeven. Je kunt terecht bij Zijda voor onderhoud aan je eigen boot, advies op maat, het huren of kopen van een boot en ook kun je hier een jacht huren. Zij beschikken dus over een groot aanbod en bij interesse is het zeker de moeite waard om is een kijkje te nemen.

 

Wat zijn de kosten van een boot kopen of huren?

Natuurlijk klinkt alles enorm gaaf en sta je waarschijnlijk te popelen om een tour te maken door Friesland. Het is dan erg belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en een indicatie hebt van wat het huren of kopen van een boot je nou gaat kosten. Het huren van een boot begint ongeveer vanaf 700 euro en is afhankelijk van het type boot. Wanneer je een boot wilt kopen moet je voor een zeilboot een startprijs van rond de 10.000 euro in gedachten houden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *